Liity jäseneksi
Liity jäseneksi


Date:17 tammikuu, 2013

Okko Karvonen, taloudenhoitaja

Moi! Mä olen Okko Karvonen, 19-vuotias sosiaalitieteiden opiskelija Helsingin yliopistosta sekä hallituksen taloudenhoitaja. Nyt alkaa toinen vuoteni Nuhevissa. Viime vuonna mm. järjestin tapahtumia, laadin ulostuloja ja vastasin Maksuton ehkäisy -kampanjasta. Syksyllä aloitan siviilipalveluksen sosiaalialan organisaatiossa, minkä takia opiskelu keskeytyy vuodeksi.

Olen ollut jo pitkään mukana kaikenlaisessa yhteiskunnallisessa vaikuttamistoiminnassa, ja aion panostaa siihen koko ajan enemmän. Tykkään tapahtumien järjestämisestä, mielenkiintoisten aiheiden käsittelystä ja yleisesti siitä, kun saa hyvällä tavalla vaikutettua asioihin. Aion todennäköisesti olla monenlaisissa Nuhevin projekteissa mukana myös tänä vuonna sen mukaan, mitä tuleman pitää.

Vapaa-ajallani myös kuntoilen ja osallistun kaikkiin muihin keksimiini projekteihin, kuten tällä hetkellä Nuorisoasiainkeskuksen tapahtumatuotantoprojektiin.

Nuhevin lisäksi toimin myös Helsingin yliopiston Vihreiden hallituksessa ja Vihreiden Nuorten sosiaalipoliittisessa työryhmässä, ja kaikki siihen liittyvä kiinnostaa erityisesti. Myös mm. talous ja talouspolitiikka, kunnallispolitiikka sekä kaikenlainen arvokeskustelu ja -politiikka on mielenkiintoista.

Ollaan yhteydessä!