Liity jäseneksi
Liity jäseneksi


Date:15 maaliskuu, 2017

Milo Toivonen, viestintävastaava

Olen 29-vuotias peligraafikko Itäkeskuksesta. Toimin Helsingin Vihreissä Nuorissa viestintävastaavana sekä Helsingin Vihreissä jäsenvastaavana.

Minua vihreässä toiminnassa eniten inspiroi inhimilliset arvot ja hyvä yhteishenki. Me Helsingin Vihreissä Nuorissa sekä kattojärjestössämme Vihreissä nuorissa olemme kaikki kuin yhtä suurta perhettä, ja joka päivä järjestötoiminnassa tuo ainutlaatuista sisältöä elämään. Oli se sitten kouluilla pidettävää politiikkatoria, mielenosoituksia yhdenvertaisten oikeuksien puolesta tai kannanottojen laatimista päivän poliittisista aiheista, Helsingin Vihreissä Nuorissa kaikille maailmaa paremmaksi haluaville löytyy mielekästä tekemistä.

Politiikassa mielenkiintoni kohdistuu työllisyyspolitiikkaan sekä syrjäytymisen poistamiseen. Arvostan Vihreissä suuresti sitä, että olemme vahvasti arvopoliittinen puolue. Kun ihmisiä kohdellaan eriarvoistavasti tai syrjivästi, emme tyydy hiljaa hyväksymään tilannetta vaan pidämme huolen että heikompia ei jätetä.

Poliittisen järjestötoiminnan lisäksi tykkään viettää aikaa kuntosalin, videopelien ja musiikin parissa, ja tietenkin hyvien vihreiden ystävien seurassa!